Ljusterapi

Dagarna blir kortare och kortare. Mökret sänker sig över Kalmar tidigt på eftermiddagen. Söndag morgon  går vi åter till vintertid, och det blir kusligt ute tidigare. Jag saknar ljuset, jag är nog inte ensam om det. Skulle nog behöva gå i ljusterapi med tanke på hur mörkt mitt liv annars är just nu.

Hammarby vann Sthlmsderbyt igår ! 
Endast 12000 åskådare på derbyt, bajen vann ett derby som få kommer att komma ihåg. Men en derbyseger är alltid en derbyseger!

Dusan Melichárek Obscena gest kan inte snackas bort. Är man så korkad att göra en sån sak så öppet med TV-kamerorna på så får man fan skylla sig själv. Skillnad om man gör det i en DIV 6 match.

Juventus vann den orehört viktiga matchen mot Real Madrid med 2-1. Alessandro Del Piero visade återigen vilken stor spelare han är. Har haft som idol sen 15 år tillbaka i tiden och det glädjer mig varje gång han överbevisar kritikerna. Älskar dig Del Piero!
Det gör nog Ranieri också inatt. Han får behålla sitt jobb i allafall en vecka till.

Boda Bruk är en klubb  i förfall? Med tanke på hur debatten går där just nu så lär det varken finnas herrlag eller damlag den kommande säsongen. Jag känner inte heller för att spela i en klubb där bara ser SVART.

Imorgon väntar eventuellt jobb. Det väntas också en tennismatch, och ett träningspass på gymmet.

Skönt att Leksand fick på nöten till slut.

                                                            Kungen !      
         Derby-Kungarna!

/Grozzan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0