Ljusterapi

Dagarna blir kortare och kortare. Mökret sänker sig över Kalmar tidigt på eftermiddagen. Söndag morgon  går vi åter till vintertid, och det blir kusligt ute tidigare. Jag saknar ljuset, jag är nog inte ensam om det. Skulle nog behöva gå i ljusterapi med tanke på hur mörkt mitt liv annars är just nu.

Hammarby vann Sthlmsderbyt igår ! 
Endast 12000 åskådare på derbyt, bajen vann ett derby som få kommer att komma ihåg. Men en derbyseger är alltid en derbyseger!

Dusan Melichárek Obscena gest kan inte snackas bort. Är man så korkad att göra en sån sak så öppet med TV-kamerorna på så får man fan skylla sig själv. Skillnad om man gör det i en DIV 6 match.

Juventus vann den orehört viktiga matchen mot Real Madrid med 2-1. Alessandro Del Piero visade återigen vilken stor spelare han är. Har haft som idol sen 15 år tillbaka i tiden och det glädjer mig varje gång han överbevisar kritikerna. Älskar dig Del Piero!
Det gör nog Ranieri också inatt. Han får behålla sitt jobb i allafall en vecka till.

Boda Bruk är en klubb  i förfall? Med tanke på hur debatten går där just nu så lär det varken finnas herrlag eller damlag den kommande säsongen. Jag känner inte heller för att spela i en klubb där bara ser SVART.

Imorgon väntar eventuellt jobb. Det väntas också en tennismatch, och ett träningspass på gymmet.

Skönt att Leksand fick på nöten till slut.

                                                            Kungen !      
         Derby-Kungarna!

/Grozzan

Måndag vecka 43

Ny vecka har startat och vi med den.

Funderar på vart man ska lira fotboll nästa år?? snart dags och bestämma sig.
Derby i Stockholm ikväll, vi hoppas på en enkel Bajen seger.

Var och tränade idag och kände av skuldran igen AJAJAJ, ge mig en naprapat!
STRECHING STRECHING

KFF-Träning ikväll!

Kungen har abdikerat!


/Grozzan


Frossa

Igår(lördag) vaknade jag upp med en jävla smärta i ryggen, hade nog överansträngt ryggen på gymmet i fredags. Som tur är har det blivit bättre och bättre. Jag tog lite REPARIL och det kändes bättre. Blir ingen träning förrän måndag nu.

Annars handlade gårdagen mycket om fotboll. Såg två matcher live igår. En ungdomsmatch och Kalmar FFs match mot IFK. Däremellan hann jag med att sälja programblad till matchen.

Kalmar FF har drabbats av guldfrossa, spelet  fungerade bra igår. Man skapade otroligt många målchanser med hade svårt att sätta pricken över i:et. Nanne var nöjd med prestationen och det kan jag som fotbollstränare förstå. Spelar man ut blåvitt som Kalmar gjorde igår så ska man normalt vinna. Men att inte göra mål på alla dessa chanser kan bero
på att spelarna har guldfrossa! Jag tror endå att Kalmar bärgar hem guldet!


Juventus är inte samma Juve som förr. Jag ska inte klaga på Ranieri, Juventus har  stora skadebekymmer men när han byter ut lagets hjärta Del Piero med 20 minuter kvar så tänker han fel. Spelat såg håglöst ut igår. Tränaren får Real matchen i cl på sig att övertyga ledningen att han är rätt man vid rodret. Förlust där och han ryker.

Nu väntar match för U1 i Stadskampen mot Kalmar Södra, blir en spännande match.

Ge mig en seger ikväll Nybro!

Fan vad  jag diggar dig Markus Birro!

Varför måste alla skryta om sig själva i sina bloggar?

/Grozzan                                                 GULDFROSSA!


Fredag

Så var fredagen kommen, en dag som hos de flesta frambringar positiva känslor så även för mig. Många har avslutat en tuff arbetsvecka på jobbet andra har avverkat en jobbig vecka i skolan. Idag har jag haft mina föräldrar på besök i lyan. Alltid lika trevligt att träffa dem.Hade tvättid idag så det blev att tvätta lite=). 

I helgen blir det fotboll,fotboll,fotboll,fotboll och så lite fotboll till. Kan även bli lite fest . Ne nu är det gymmet som kallar.

/Grozzan
   Min härliga fader

                                                                        


Det var bättre förr!

Jag hittade en rätt så rolig bild från svunna tider. En lagbild på Johansfors IF 9-årslag från 1993 .Två spelare är inringade, den ena är den nuvarande div.6 liraren Grozzan. Den andre är landslagspelare och kommer att få fira sm-guld i vinter. Vem det är får ni lista ut själva.

Ne nu är det färdigt med nostalgi för den här torsdagen. Godnatt, Broder blogg

/GrozzanVälkommen

Välkommen till min blogg, här kommer jag ventilera åsikter om allt mellan himmel och jord. Det lär bli mycket åsikter om fotboll och hockey.

Trevlig läsning!

/Grozzan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0